Pisco Punch
Pisco Punch ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 551 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $3.3 pe portie, veți obține o băutură care servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pene de ananas, pisco, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Pisco Punch, Pisco Punch, și Pumnul Pisco al lui Yusho.
Instrucțiuni
Combinați pisco, siropul de gumă de ananas și sucul de lămâie într-un recipient de 2 litri. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 3 ore.Înainte de servire, amestecați pentru a recombina amestecul.
Se servește peste gheață și se ornează cu o pană de ananas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.