Piquillo-Piper Num Chinuri

Piquillo-Piper Num Chinuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Piquillo-Pepper num Pangs. Această rețetă servește 4 și costă 2,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 480 calorii. Dacă aveți la îndemână sos sriracha, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piquillo-Piper Num Chinuri, Anghinare & Piquillo Piper Pannekoeken, și Bruschetta de hamsie și ardei Piquillo.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, aruncați morcovii cu oțetul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 1 oră; se amestecă ocazional.
3
Într-un robot de bucătărie, combinați busuiocul, hamsiile, sucul de lămâie, sosul de pește, ardeiul roșu zdrobit și usturoiul tocat și procesați până la o pastă. Cu mașina pornită, turnați încet uleiul de măsline și piureul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute.
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Întindeți părțile tăiate ale baghetelor cu untul. Toast 3 centimetri de căldură. Frecați părțile prăjite cu cățelul de usturoi; se întinde cu maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
BaguetteBaguette
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Stropiți cu Sriracha. Aranjați castravetele, morcovii și ardeii piquillo pe fund și garnisiți cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
SrirachaSriracha
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Întindeți blaturile cu pesto și închideți sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
9
Tăiați în jumătate și serviți.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista