Pinwheel Apple Cobbler

Pinwheel Apple Cobbler
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pinwheel Apple Cobbler. Această rețetă face 10 porții cu 413 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați mere de copt, apă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar de mere-cireșe cu biscuiți cu roată, Cookie-Uri Cu Pinwheel Cu Unt De Mere, și 7up Apple Cobbler pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați untul într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri); se introduce în cuptor pentru a se topi. În cratița de 2 litri, amestecați zahărul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
3
Se încălzește la foc mediu, amestecând frecvent, până se dizolvă zahărul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Așezați făina într-un castron mediu. Cu blender de patiserie sau furculiță, tăiați scurtarea până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați lapte; se amestecă cu furculița doar până când amestecul începe să se îndepărteze de partea bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Intindeti aluatul la 12x10x1 / 4-inch dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Într-un castron mediu, amestecați ușor merele și scorțișoara până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Presărați merele uniform peste aluat. Începând cu partea lungă, înfășurați moda cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
10
Tăiați în 16 felii, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/2 inch. Aranjați feliile în vasul de copt peste untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Se toarnă cu grijă siropul de zahăr în jurul și peste rulouri. (Acest lucru pare a fi prea mult lichid, dar crusta îl va absorbi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
RolaRola
12
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește cu 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista