Pinwheel Apple Cobbler
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pinwheel Apple Cobbler. Această rețetă face 10 porții cu 413 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați mere de copt, apă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar de mere-cireșe cu biscuiți cu roată, Cookie-Uri Cu Pinwheel Cu Unt De Mere, și 7up Apple Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați untul într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri); se introduce în cuptor pentru a se topi. În cratița de 2 litri, amestecați zahărul și apa.
Se încălzește la foc mediu, amestecând frecvent, până se dizolvă zahărul. Pune deoparte.
Așezați făina într-un castron mediu. Cu blender de patiserie sau furculiță, tăiați scurtarea până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Adăugați lapte; se amestecă cu furculița doar până când amestecul începe să se îndepărteze de partea bolului.
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul până se omogenizează.
Intindeti aluatul la 12x10x1 / 4-inch dreptunghi.
Într-un castron mediu, amestecați ușor merele și scorțișoara până când sunt acoperite.
Presărați merele uniform peste aluat. Începând cu partea lungă, înfășurați moda cu jeleu.
Tăiați în 16 felii, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/2 inch. Aranjați feliile în vasul de copt peste untul topit.
Se toarnă cu grijă siropul de zahăr în jurul și peste rulouri. (Acest lucru pare a fi prea mult lichid, dar crusta îl va absorbi.)
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește cu 15 minute înainte de servire.