Pilaf pentru un banchet cu curry
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Pilaf pentru un banchet cu curry. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 331 de calorii . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat indian. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de migdale, semințe de chimen, păstăi de cardamom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 43% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pilaf cu ciuperci de orez brun , Pilaf de bulgur cu linte verde, servit cu ceapă caramelizată -Mercimekli Bulgur Pilavi și pilaf de orez basmati cu miros de chimen .
Instrucțiuni
Se caleste ceapa in ulei, intr-o cratita adanca cu cuisoarele, pastaile de cardamom, batonul de scortisoara, semintele de chimen si semintele de nigella, daca este folosita, pana ce ceapa este usor rumenita si moale. Păstrați căldura medie la scăzut și amestecați frecvent; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Adăugați orezul și mutați-l în ceapa condimentată uleioasă până devine alioasă și lucioasă, apoi turnați bulionul și aduceți cratita la fiert. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți la foc cel mai mic posibil timp de 20 de minute.
Opriți focul, luați capacul, acoperiți cu un prosop și strângeți capacul înapoi pe cratiță. Puteți lăsa orezul să se odihnească astfel timp de cel puțin 10 minute și până la aproximativ 1 oră. Se furculice orezul când sunteți gata să-l serviți, împrăștiând deasupra migdalele feliate prăjite și coriandru.