Pilaful de pui și orez cu igname necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 445 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare condimentată, bulion de pui, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Rețete similare sunt Pilaf de pui și orez cu igname, Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, și Pilaf De Orez Cu Pui Fructat.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350. Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti puiul in tigaie 5 minute intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă orez sălbatic, stafide, migdale, bulion, sherry, cimbru și yam în tigaie pătrată unsă, 9x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Puneți puiul pe amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Goya®
4
Se presară cu sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
5
Acoperiți și coaceți 35 până la 40 de minute sau până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.