Pilaf de orez cu eșalotă și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 265 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți cățel de usturoi, piper, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Parmezan Pilaf De Orez, Parmezan Pilaf De Orez, și Parmezan Pilaf De Orez.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați șalotă și usturoi; sotati 1 minut. Se amestecă orezul; sotati 1 minut. Se amestecă bulionul și vinul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Bulion
Orez
Vin
3
Se ia de pe foc; amestecați brânza, pătrunjelul, piperul și sarea.