Pilaf de orez și tăiței cu migdale prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pilaf de orez și tăiței cu migdale prăjite. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 300 de calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de băț de scorțișoară, apă, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Quinoa cartofi dulci tăiței Bolognese cu migdale prăjite zdrobite, Pilaf de orez cu migdale și stafide, și Pilaf de orez brun cu migdale și pătrunjel.
Instrucțiuni
Topiți untul într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mediu și amestecați orzo. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand orzo devine auriu, aproximativ 5 minute.
Adăugați orez, amestecând până când este acoperit cu unt, apoi adăugați coaja, frunza de dafin, bățul de scorțișoară, apă, 1 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aduceți la fierbere, neacoperit, apoi acoperiți bine și gătiți la foc mic până când apa este absorbită și orezul și orzo sunt fragede, 25 până la 30 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute.
Pufați pilaf cu o furculiță și lingură într-un castron, aruncând coaja, frunza de dafin și bățul de scorțișoară.
Serviți pilaf cu migdale presărate deasupra.
* Migdalele pot fi prăjite cu 2 zile înainte și păstrate, acoperite, la temperatura camerei.* Pilaf, fără migdale, poate fi făcut cu 1 zi înainte și răspândit într - o tigaie de copt de 13 x 9 inci. Se răcește în tigaie, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Se aduce la temperatura camerei și se presară deasupra aproximativ 2/3 cană de apă, apoi se reîncălzește, bine acoperit cu folie, într-un cuptor de 350 km f, aproximativ 25 de minute.