Piese De Praline Din New Orleans
New Orleans Praline piese este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 18 porții cu 155 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, bucăți de pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ New Orleans Praline Negrese, New Orleans dublu-ciocolată praline-Fudge tort, și Negrese Praline cu glazură de Praline.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie metalică pătrată de 9 inci.
Cerneti zaharul granulat printr-o sita intr-un bol pentru a indeparta orice bucati sau cristale mari, apoi frecati zaharul brun prin sita in bol.
Turnați zaharuri într-o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri, având grijă să nu obțineți zahăr pe partea laterală a tigaiei.
Adăugați smântână, unt și 1/4 linguriță sare și gătiți la foc foarte mic, amestecând frecvent cu o lingură de lemn și spălând orice cristale de zahăr pe partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece, până când zahărul este dizolvat (nu lăsați să fiarbă), 10 până la 15 minute.
Fixați termometrul cu bomboane, apoi fierbeți siropul la foc moderat, netulburat, până când se înregistrează 236 F și o linguriță de sirop aruncată într-un castron mic cu apă rece ține o bilă foarte moale atunci când este apăsată între degete, 3 până la 6 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, lăsând termometrul la locul său și răciți-o, netulburată, până când siropul înregistrează 220 F, 1 până la 3 minute. Se amestecă siropul cu lingura de lemn curățată și uscată până se îngroașă și cremoasă, 1 până la 2 minute, apoi se amestecă imediat nucile pecan. De lucru foarte rapid (sirop se intareste rapid), se toarnă în tava de copt, răzuire părți de cratiță cu lingura de lemn.
Lăsați amestecul să se întărească la temperatura camerei, aproximativ 45 de minute.
Tăiați și rupeți în bucăți.