Piersici la grătar cu sirop de vin în două moduri
Piersici la grătar cu sirop de vin două moduri necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $6.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 709 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 90 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, scorțișoară măcinată, nectar de piersici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Cocktail de vin alb cu piersici și sirop de smochine cu miere pentru # Brunchweek, Piersici la grătar cu sirop de zahăr brun vanilat, și E Timpul Desertului! Piersici la grătar cu sirop Balsamic de rodie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați vinul, nectarul de piersici, țuica, 1/4 cană de zahăr, 2 linguri de miere, bețișoare de scorțișoară și fasole de vanilie într-o tigaie mare de sote cu față înaltă și aduceți la fierbere la foc mare. Se Reduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă până la un sirop, aproximativ 10 minute. Tulpina.
Pentru piersici: Preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ungeți părțile tăiate ale piersicilor cu unt și presărați cu restul de 2 linguri de zahăr și puțină scorțișoară. Grătiți cu partea tăiată în jos și gătiți până se caramelizează ușor, 2 până la 3 minute
Pentru chutney-ul de piersici: tocați grosolan piersicile și aruncați cu un alt vârf de scorțișoară, câteva linguri de sirop de vin, câteva frunze de mentă rupte, un strop de ulei de canola și sare și piper. Merge grozav cu carnea de porc.
Așezați piersicile tăiate în sus pe un platou. Puneți niște creme fraiche în centrul fiecăruia, stropiți peste niște sirop de vin, puțină miere și garnisiți cu frunze de mentă.
Se servește cald sau la temperatura camerei.