Piept De Vită Texas La Grătar

Pieptul de vită Texas la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 563 calorii, 60g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de grătar achiziționat, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Vită La Grătar În Stil Texas, Pieptul la grătar al bunicii din Texas, și Piept De Vită Texas Bbq pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a se amesteca.
Transferați 1 lingură de frecare uscată într-un alt castron mic și rezervați pentru mop.
Răspândiți restul de frecare uscată pe toată pieptul. Se acoperă cu plastic; se răcește peste noapte.
Se amestecă primele 6 ingrediente plus frecare uscată rezervată într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mic 5 minute.
Se toarnă 1/2 cană mop în castron; acoperiți și răciți pentru utilizare în sos. Acoperiți și răciți mopul rămas.
Urmând instrucțiunile producătorului și folosind cărbune natural, porniți focul în fumător. Când cărbunele este cenușiu, scurgeți 1/2 cană așchii de lemn și împrăștiați peste cărbune. Aduceți fumătorul la 200 F. la 225 F., reglând temperatura prin deschiderea orificiilor de aerisire mai largi pentru a crește temperatura și închiderea ușoară pentru a reduce temperatura.
Așezați pieptul, partea grasă în sus, pe raft în fumător. Capac; gatiti pana cand se inmoaie cand este strapuns cu furculita si termometrul pentru carne introdus in registrele centrale 185 buc.F., aproximativ 10 ore (intoarceti pieptul pentru ultimele 30 de minute). La fiecare 1 1/2 până la 2 ore, adăugați suficient cărbune pentru a menține un singur strat și pentru a menține temperatura de 200 F. la 225 F. Temperatura; adăugați 1/2 cană așchii de lemn drenate.
Periați pieptul cu mop răcit în tigaie de fiecare dată când fumătorul este deschis.
Transferați pieptul în platou; lăsați să stea 15 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește 1 oră. Înfășurați în folie; rece. Înainte de a continua, reîncălziți pieptul, încă înfășurat, în 350 de cuptor F. aproximativ 45 de minute.)
Combinați sosul de grătar și pudra de chili într-o cratiță mică și grea.
Adăugați orice sucuri acumulate din piept și aduceți la fierbere, subțierea sosului cu o parte din mopul rezervat de 1/2 cană, dacă doriți.
Tăiați subțire pieptul peste cereale.
Serviți, trecând sosul separat.