Pieptul de vită fiert la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 4,05 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 513 calorii, 64G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 243 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ulei de măsline, carne de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Piept De Vită Fiert La Cuptor, Piept fiert la cuptor cu condimente și ierburi, și Piept fiert de carne de vită pentru rețete similare.
Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bunnell family Cellar Mountain Syrah. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.