Piept de vacanță în sos de grătar

Piept de vacanță în sos de grătar
Piept de vacanță în sos de gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $3.46 pe portie. O porție conține 560 calorii, 48G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, a.1. sos original, ketchup de roșii heinz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Vacanță, Vacanță Piept Oală Plăcintă, și Piept De Vacanță.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Se amestecă următoarele 4 ingrediente într-un castron mare până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se toarnă uniform peste carne. Acoperiți cu folie; străpungeți folia în mai multe locuri cu cuțit ascuțit sau furculiță pentru a vă ventila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți 3-1 / 2 până la 4 ore sau până când ați terminat (160F).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să stea, acoperit, 10 min. înainte de feliere.
8
Se servește cu picături de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Outpostul Howell Mountain Zinfandel cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Avanpostul Howell Mountain Zinfandel
Avanpostul Howell Mountain Zinfandel
# 67 Wine Spectator Top 100 din 2008"Dens și puternic, dar minunat de bogat, suplu și bine structurat la bază. Oferă arome de mure, pământ argilos proaspăt și pâine prăjită fumurie, cu fructe de pădure coapte, dar concentrate, mocha-espresso și arome de piper alb. Bea acum până în 2012. 950 de cazuri făcute.Wine Spectator93 puncte
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate30
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
OcaziiHanukkah
Revista