Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Pieptul de rață cu Clementine și Kale toscan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 400 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de semințe de rodie, suc de portocale, varză toscană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și Meringue-Berry, Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotate În Grăsime De Rață; Roas, și Picioare de rață înăbușite și piept de rață saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Cu un cuțit ascuțit, înscrieți grăsimea sânilor de rață într-un model de trapă încrucișată prin grăsime, până la carne, dar nu în carne. Condimentează generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Puneți aproximativ o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mic și schmear-o pentru a acoperi fundul tigaiei. Aranjați sânii de rață, cu pielea în jos, în tigaie. Asigurați-vă că rața se potrivește confortabil în tigaie și nu este aglomerată. Faceți încet grăsimea din sânii de rață. Acest lucru trebuie făcut s-l-o-w-l-y, în caz contrar grăsimea cu fi sigilate în piele și nu va face afară. Ideea este de a face pielea crocantă de rață. Acest proces va dura aproximativ 30 de minute sau cam asa ceva. Pe măsură ce grăsimea se acumulează în tigaie, scoateți-o, dar salvați-o! Va fi folosit pentru a călca varza mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rață întreagă
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Când grăsimea s-a redat din pieptul de rață, întoarceți focul la mediu-înalt și rumeniți ambele părți ale pieptului de rață. Când rața este rumenită pe ambele părți, mutați-o într-o tigaie și puneți-o în cuptorul preîncălzit pentru a o găti la mediu rar, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți rața din cuptor pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Adăugați sucul de clementină și segmentele în tigaia sotată și răzuiți bucățile maronii care se agață de fundul tigaiei. Când sucul s-a redus cu puțin mai mult de jumătate, adăugați jumătate din bulionul de pui, cimbru și condimentați întregul meci de tragere cu sare. Continuați să gătiți până când stocul s-a redus la jumătate, apoi adăugați puțin mai mult din stocul de pui. Continuați să reduceți stocul și opriți focul atunci când ajunge la o consistență asemănătoare sosului. Gustați pentru condimente și adăugați sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Clementină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
În timp ce sosul se reduce și rața se odihnește, adăugați o parte din grăsimea de rață rezervată într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați căței de usturoi și aduceți la foc mediu-mare. Când usturoiul este maro auriu și aromat, scoateți-l din tigaia sotată și aruncați-l. Aruncați varza pregătită și condimentați cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați o parte din stocul de pui rezervat pentru a ajuta la aburirea verdeturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Verzii
11
Sote verdeață până când acestea sunt ofilite, dar încă în căutarea vibrante. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Verzii
12
Împărțiți verdele între 4 farfurii de servire. Feliați fiecare piept de rață și ventilați feliile peste kale. Puneți o parte din sos pe și în jurul raței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Verzii
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagă
Kale
13
Garnisiți cu clementinele supremed și semințele de rodie.