Piept De Pui La Cuptor De Bază
Piept de pui la cuptor de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 15 și costă $1.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi, țelină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Piept De Pui De Bază W / 4 Toppers De Variație, Piept De Pui La Cuptor, și Piept De Pui La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați țelina, morcovii și ceapa într - o tigaie ușor unsă de 15 x 12 inci. Se acoperă cu pui; se presară cu sare și piper.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când puiul este gata. Se răcește ușor puiul; îndepărtați și aruncați pielea și oasele. Tăiați carnea și depozitați în recipiente etanșe în congelator până la 3 luni.