Piept de pui glazurat cu caise cu cuscus de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui glazurați cu caise cu cuscus de migdale. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 375 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de piept de pui, piper măcinat, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui glazurat cu ananas cu pilaf de cuscus, Piept De Pui Glazurat Cu Caise-Muștar, și Piept De Pui Cu Caise-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert. Spray rack în tigaie broiler cu spray de gătit. Pentru a aplatiza fiecare piept de pui, așezați între 2 bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată. Lucrând din centru, bateți ușor puiul cu sucitor sau partea plată a ciocanului de carne până la 1/4 inch grosime.
Într-un castron mic, amestecați praful de usturoi, piperul și piperul roșu măcinat.
Presărați pe ambele părți ale puiului; așezați pe raft în tigaie.
Se fierbe 4 până la 6 inci de la căldură 5 până la 7 minute sau până când puiul nu mai este roz în centru.
Periați cu jumătate de conserve de caise; se fierbe cu 1 minut mai mult sau până când conservele sunt bulbucate.
Periați cu conservele rămase înainte de servire.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți bulionul și untul până la fierbere. Se amestecă cuscusul și migdalele.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cuscus cu furculiță înainte de servire cu pui glazurat.