Pieptul de pui fiert cu cidru tare și păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 601 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de piept de pui pe piele, rozmarin, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Fiert Cu Cidru Tare Și Păstârnac, Piept de pui fiert cu cidru tare, slănină și păstârnac, și Hrănirea prietenilor: tocană de porc cu cidru tare, păstârnac și Pancetta pentru rețete similare.