Piept de pui cu parmigiano și ierburi

Piept de pui cu parmigiano și ierburi
Rețeta Parmigiano and Herb Chicken Breast Tenders poate fi făcută în aproximativ 35 de minute . O porție conține 1225 de calorii , 85 g de proteine și 42 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 4,76 USD per porție , această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 74 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați conserve de roșii, parmezan, provolone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 97% , acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Frittata cu ciuperci, cimbru și brânză Parmigiano , Risotto cu ciuperci cu Parmigiano Reggiano și pătrunjel italian proaspăt și Salată Portobello la grătar cu Parmigiano-Reggiano ras .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Tulpini Frunze De CimbruTulpini Frunze De Cimbru
3
Puneți o foaie de biscuiți antiaderentă în cuptor cu o folie de staniol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Încălzește ulei de 1/2 inch într-o tigaie mare antiaderentă sau într-o tigaie la foc mediu până la mediu mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Asezonați gingiile de pui cu sare și piper. Spălați-vă mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6
Pune faina intr-un vas putin adanc. Bateți ouăle cu apă într-un al doilea vas, alături de făină. Într-un al treilea fel de mâncare, combinați ingredientele pentru pane. Ungeți puiul în făină, apoi ou, apoi amestecul de pâine și brânză. Pentru a vă păstra mâinile curate, cereți mănuși de plastic la tejgheaua măcelarului. Pentru a vă ușura curățarea, încercați să utilizați forme de plăcintă de unică folosință pentru făină, ou și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Gătiți puiul până devine auriu pe fiecare parte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
8
Transferați în tava de biscuiți în cuptorul preîncălzit și terminați timp de gătit pentru încă 5 minute. Gatiti puiul cate 5 sau 6 fragede odata intr-un singur strat, adaugand ulei suplimentar daca este necesar. Dacă puiul începe să se rumenească prea repede, reduceți puțin focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Serviți puiul fierbinte sau rece cu salată verde sau, completați ca un Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
10
Puneti apa la fiert pentru paste si pregatiti conform instructiunilor de pe ambalaj pentru al dente. Înainte de a acoperi puiul, adăugați ulei, ceapa și usturoi într-o cratiță pentru a găti la foc mediu scăzut. Amestecați ocazional timp de 10 minute în timp ce lucrați la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Adăugați ambele conserve de roșii și o cană de bulion de pui și aduceți sosul la un balon. Reduceți căldura la fiert până când este gata de servire. Se amestecă busuioc rupt și se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Puneți puțin sos pe mânerele de pui, deasupra cu provolone mărunțit și parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProvoloneProvolone
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Puneți la cuptor sau broiler pentru a topi brânza și apoi serviți. Ungeți ușor pastele fierbinți, fierte cu sos, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Bucurați-vă!
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista