Piept De Pui Cu Crustă De Porumb Și Salsa De Fasole Neagră
Rețeta piept de pui cu crustă de făină de porumb și Salsan de fasole neagră este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 2035 calorii, 142g de proteine, și 79G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 7,38 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Rețete similare sunt Piept de pui cu crustă de porumb și Salsa de fasole neagră, Piept de pui cu făină de porumb-crustă de coriandru și fasole neagră-salsa de Mango, și Pui cu Salsa de fasole neagra.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.