Piei De Cartofi De Păstrăv Afumat

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Cojile de cartofi de păstrăv afumat ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, suc de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Piei De Cartofi De Păstrăv Afumat, Prăjituri Cu Cartofi De Păstrăv Afumat, și Salată de păstrăv afumat și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.Pierceți fiecare cartof de mai multe ori cu o furculiță sau un cuțit ascuțit.
Așezați cartofii direct pe grătarul cuptorului și coaceți până când pielea este crocantă și un cuțit străpunge ușor cartofii, aproximativ 50 de minute.
Transferați într-o grătar până când este suficient de rece pentru a fi manevrat, aproximativ 10 minute. Setați cuptorul la setarea broil.Feliați fiecare cartof pe jumătate pe lungime. Folosind o lingură, scoateți carnea, lăsând intactă aproximativ 1/4 inch; rezervați carnea pentru o altă utilizare.
Ungeți interiorul cartofilor cu untul topit și condimentați cu sare și piper. Întoarceți cartofii, periați părțile pielii cu unt și condimentați cu sare și piper. Distanțați uniform jumătățile de cartofi cu pielea în sus pe o foaie de copt și fierbeți până când untul spumează și cojile încep să fie crocante, aproximativ 2 până la 3 minute (urmăriți cu atenție, astfel încât să nu se ardă). Întoarceți jumătățile de cartofi și fierbeți până când marginile superioare încep să se rumenească, cu aproximativ 2 până la 3 minute mai mult.
Bateți uleiul și sucul de lămâie împreună într-un castron mediu, nereactiv și condimentați cu sare și piper.
Adăugați rucola și aruncați pentru a acoperi uniform. Împărțiți verdeața între piei și acoperiți fiecare cu o lingură îngrămădită de p.