Piei De Cartofi Cu Brânză

Piei De Cartofi Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați piei de cartofi Brânzoși. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 241 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți bucăți de slănină, ceapă verde, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piei De Cartofi Cu Brânză, Piei De Cartofi Cu Brânză, și Piei De Cartofi Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii pe o foaie de copt unsă; se presară cu brânzeturi. Se acoperă cu ceapă și slănină; se încălzește sub broiler până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista