Picior de miel prăjit cu ierburi cu legume și Jus

Picior de miel prăjit cu ierburi cu legume și Jus
Picior de miel prăjit cu ierburi cu legume și Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 377 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 4,24 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, bulion de pui, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Panko Herb Crusted Rack de miel cu legume, Picior de miel și legume cu unt la grătar cu pansament cu lămâie, și Legume Prăjite Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În tigaie, combinați ceapa, țelina și căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Stropiți cu 1 lingură de ulei, aruncați bine pentru a acoperi și movilă în centrul tigaiei. Setați amestecul de miel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei și presărați cu herbes de Provence, sare și piper. Aranjați morcovii și rădăcina de țelină în jurul cărnii și stropiți cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
TelinaTelina
MorcovMorcov
PiperPiper
CarneCarne
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se toarnă vinul și bulionul în tigaie și se acoperă bine tigaia cu folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Prăjiți 1 oră.
7
Îndepărtați folia și creșteți căldura la 425 F. frigeți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a mielului înregistrează 130 F pentru mediu-rar, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Transferați mielul pe scândură și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Transferați morcovii, rădăcina de țelină și 1/2 de ceapă într-un castron mediu și păstrați la cald. Forțați conținutul rămas de tigaie prin strecurătoare cu plasă medie în cratiță medie, apăsând bine pe solide. Îndepărtați și aruncați grăsimea. (Sau turnați sucurile de tigaie prin strecurătoare în separatorul de grăsime și lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 1 până la 2 minute. Turnați cu grijă sucurile de tigaie din separator în tigaie, aruncând grăsimea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
10
Puneți cratița la foc moderat și aduceți la foc mic. Gatiti, neacoperit, pana se reduce la jumatate, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Scoateți șirul de bucătărie din miel și tăiați carnea transversal în felii subțiri. Aranjați pe platou cu legume prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
12
Se servește cald, cu jus alături.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate61
Revista