Picior de miel cu crustă de ierburi

Picior de miel cu crustă de ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel cu crustă de plante. O porție conține 441 calorii, 53G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 4,79 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet, sare și piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel cu crustă de ierburi, Picior de miel cu crustă de ierburi, și Cotlet De Miel Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron, amestecați firimiturile de pâine cu untul, usturoiul, pătrunjelul, cimbru, rozmarinul și sucul de lămâie. Condimentează mielul peste tot cu sare și piper. Frecați o parte din amestecul de plante pe partea inferioară a Mielului și puneți-o într-o tigaie, cu grăsime în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți muștarul peste vârful mielului, apoi bateți amestecul de plante rămas peste vârful mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Coaceți mielul aproximativ 2 ore, până se rumenesc deasupra și un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 150 pentru carnea medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați mielul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Sculptați în felii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista