Petits Pains au Chocolat
Petits Pains au Chocolat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. Un amestec de ou, pachet de aluat de foietaj, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Petits Pains Au Chocolat, Petits Pains au Chocolat, și Petits Pain Au Chocolat.
Instrucțiuni
Utilizați o patiserie comercială de înaltă calitate, cum ar fi Dufour, care este disponibilă în secțiunea congelator a piețelor alimentare de specialitate. Sau cumpărați aluat de foietaj de la brutăria franceză locală. Preîncălziți cuptorul la 42
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Întindeți ușor foietajul cu grosimea de 1/8 inch Dacă utilizați 14 uncii de aluat sau 1/4 inch grosime dacă utilizați 16 uncii de aluat.
Tăiați patiseria în șaisprezece dreptunghiuri de 3 1/2 pe 4 1/2 inch.
Așezați o bucată de ciocolată în centrul fiecărui dreptunghi și pliați laturile lungi peste ciocolată ca o scrisoare de afaceri. Sigilați marginea expusă cu o parte din oul bătut. Repetați cu dreptunghiurile de aluat rămase, ciocolata și spălarea ouălor. Aranjați 8 produse de patiserie pe fiecare foaie de copt. Dați la frigider 1 foaie de produse de patiserie și coaceți-o pe cealaltă în centrul cuptorului timp de 10 minute. Reduceți focul la 375 și coaceți timp de aproximativ 15 minute mai mult, sau până se rumenesc și se fierbe.
Transferați pains au chocolat într-un raft pentru a se răci ușor. Repetați cu produsele de patiserie rămase.