Pesto De Porc Cu Mamaliga

Pesto De Porc Cu Mamaliga
Pesto de porc cu Polentan este un fără gluten și fără lactate condiment. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.69 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru copii, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pesto Polenta Lasagna, Mușcături De Polenta De Pui Pesto, și Prajituri Pesto Polenta cu ceapa caramelizata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o foaie de copt cu margini în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 450 de grade F. Faceți pesto-ul: pulsați pătrunjelul, busuiocul, căpșunile, usturoiul întreg, sosul Worcestershire, coaja de lămâie și sucul de 1 lămâie într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, adăugați 1/4 cană ulei de măsline. Refrigerați 3/4 cană de pesto pentru Risotto cu Pesto și mazăre. Înveliți carnea de porc cu 1/4 cană din pesto rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se amestecă restul de 1/2 cană pesto într-un bol mic cu 1 lingură de apă fierbinte și sucul de lămâie rămas; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
4
Adăugați carnea de porc și rumeniți peste tot, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Transferați pe foaia de copt fierbinte și prăjiți până când un termometru înregistrează 145 de grade F, aproximativ 15 minute. Între timp, gătiți polenta așa cum direcționează eticheta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
7
Adăugați usturoiul feliat și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați spanacul, 3 linguri de amestec pesto și 1/4 cană de apă; gătiți, amestecând, până se ofilesc, 3 minute. Feliați carnea de porc; serviți cu polenta, spanacul și amestecul de pesto rămas. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Calorii 464
2
Grăsime 18 g (saturată 4 g)
3
Colesterol 111 mg
4
Sodiu 628 mg
5
Carbohidrați 34 g
6
Fibră 8 g
7
Proteină 41 g
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista