Pesto De Busuioc Asiatic
Pesto de busuioc asiatic este un fără gluten, fără lactate și pescatarian condiment. Această rețetă servește 32. O porție conține 12 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de susan, frunze de busuioc thailandez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Cum se face Pesto luminat: A pentru Pesto cremos de busuioc de Avocado, Palmieri Pesto (urechi de elefant pesto de busuioc), și Carne de vită asiatică cu busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Apăsați folie de plastic pe suprafața pesto. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.