Pesto
Pesto ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,46 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Pesto & Cranberry chiftele de curcan cu sos de iaurt Pesto scufundare, Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale), și Cum se face Pesto luminat: A pentru pesto cremos de busuioc de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați nucile, pignolisul și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Procesați timp de 15 secunde.
Adăugați frunzele de busuioc, sarea și piperul. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet uleiul de măsline în vas prin tubul de alimentare și procesați până când pesto-ul este curățat complet.
Adăugați parmezanul și piureul timp de un minut. Folosiți imediat sau păstrați pesto-ul la frigider sau congelator cu o peliculă subțire de ulei de măsline deasupra.
Note: aerul este inamicul pesto. Pentru îngheț, împachetați-l în recipiente cu o peliculă de ulei sau folie de plastic direct deasupra cu aerul presat.
Pentru a curăța busuiocul, îndepărtați frunzele, rotiți-le într-un bol cu apă, apoi rotiți-le foarte uscate într-un filator de salată. Păstrați-le într-o pungă de plastic închisă cu un prosop de hârtie ușor umed. Atâta timp cât frunzele sunt uscate, acestea vor rămâne verzi câteva zile.