Pere-Piper Alb Tiramisu
Pere-piper alb Tiramisu ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone, sare kosher, suc de pere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tiramisu Cu Pere De Prosecco, Tiramis Ciocolata Alba, și Tiramis alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați pere, suc de pere, coniac, zahăr granulat, suc de lămâie și sare într-un bol mediu. Acoperiți cu folie de plastic; deoparte. Bateți mascarpona, smântâna grea, zahărul cofetarilor, vanilia și ardeiul alb într-un mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete (sau într-un bol mare cu un mixer de mână) la viteză medie-mică până când sunt combinate, aproximativ 1 minut. Măriți viteza mixerului la mediu și bateți până când este ușor și pufos, încă 1 până la 2 minute (nu exagerați). Aliniați o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu folie de plastic, lăsând o consolă de 2 inci pe toate părțile. Aranjați 9 ladyfingers în partea de jos a tigaiei într-un singur strat. Se acoperă cu jumătate din pere și se strecoară cu 3 linguri de lichid de pere.
Întindeți 1 cană din amestecul de mascarpone peste pere. Repetați cu încă 9 ladyfingers, perele rămase, 3 linguri de lichid de pere și 1 cană amestec de mascarpone. Se acoperă cu restul de 9 ladyfingers și se strecoară cu 3 linguri de lichid de pere. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte. (
Transferați amestecul de mascarpone rămas într-un recipient etanș și refrigerați până când este gata de servit.) Pentru a servi, lăsați amestecul de mascarpone rezervat să ajungă la temperatura camerei. Ridicați tiramisu-ul din tigaie folosind folia de plastic și răsturnați-l pe un platou; scoateți folia de plastic. Acoperiți partea superioară și părțile laterale cu amestecul de mascarpone rămas.
Sursă foto: Johnny Miller