Penne, tofu crocant și salată de fasole verde
Penne, tofu crocant și salată de fasole verde este un vegan garnitură. O porție conține 176 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, paste penne, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Penne cu fasole verde și cereale integrale, Salată de Tofu, fasole verde și Shiitake, și Salată asiatică de varză, fasole verde și Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salata, se usucă cuburile de tofu cu un prosop de hârtie.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați tofu; saut 5 minute, rumenind pe toate părțile.
Scoateți din tigaie; se răcește 30 de minute.
Gatiti pastele in apa clocotita timp de 5 minute; adăugați fasole și gătiți încă 5 minute.
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți.
Combinați tofu, amestecul de paste, roșiile și mărarul într-un castron mare.
Pentru a pregăti pansamentul, combinați oțetul și ingredientele rămase într-un borcan; acoperiți bine și agitați energic.
Se toarnă pansament peste salată; aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.