Penne și ciuperci cu sos Gorgonzolo

Penne și ciuperci cu sos Gorgonzolo
Penne și ciuperci cu sos Gorgonzolo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de brânză parmezană polly-o, brânză athenos gorgonzola, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciuperci și Penne în sos de vin, Penne Pastan în sos cremos de roșii cu vodcă cu ciuperci, și Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete).

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile, ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Aduceți jumătate și jumătate doar la fierbere într-o cratiță antiaderentă la foc mediu. Reduceți căldura la minim; fierbeți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați brânză Gorgonzola, parmezan și sherry; gatiti pana se ingroasa sosul, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați sos de brânză; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista