Pebber Nodder (Cookie-Uri Daneze De Crăciun)
Pebber Nodder (cookie-uri daneze de Crăciun) este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 100. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 37 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, cardamom măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Danez De Crăciun, Pom De Crăciun Produse De Patiserie Daneze, și Julekage (Pâine Daneză De Fructe De Crăciun) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, amestecați untul și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, amestecând până când sunt ușoare și pufoase.
Combinați făina, cardamomul și scorțișoara; se amestecă în amestecul de zahăr doar până se omogenizează.
Separați aluatul în 6 bile și rotiți fiecare bilă într-o frânghie cam la fel de mare ca degetul pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați în bucăți de 1/2 inch și așezați-le pe o foaie de copt unsă.
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt câteva minute, apoi se transferă pe rafturi pentru a se răci complet.