Pebber Nodder (Cookie-Uri Daneze De Crăciun)

Pebber Nodder (Cookie-Uri Daneze De Crăciun)
Pebber Nodder (cookie-uri daneze de Crăciun) este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 100. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 37 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, cardamom măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Danez De Crăciun, Pom De Crăciun Produse De Patiserie Daneze, și Julekage (Pâine Daneză De Fructe De Crăciun) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați untul și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, amestecând până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, cardamomul și scorțișoara; se amestecă în amestecul de zahăr doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
4
Separați aluatul în 6 bile și rotiți fiecare bilă într-o frânghie cam la fel de mare ca degetul pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați în bucăți de 1/2 inch și așezați-le pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt câteva minute, apoi se transferă pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții100
Scor De Sănătate0
Revista