Peach Cizmar Inghetata

Peach Cizmar Inghetata
Peach Cizmar inghetata ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 917 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, extract de migdale, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Funcționează bine ca un desert accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Peach Cizmar Inghetata, Tort De Înghețată Peach Cobbler, și Cizmar De Piersici Cu Cremă De Brânză.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți toate ingredientele de înghețată împreună într-o ceașcă mare de măsurare. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
3
Se toarnă amestecul în aparatul de înghețată și se amestecă până când începe să pară slushy și ca servirea moale, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
4
Transferați înghețata în recipientul congelatorului și acoperiți recipientul bine cu un capac. Congelați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
5
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Aruncați piersicile într-un bol cu zahărul, vanilia și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Puneți piersicile pe grătar și gătiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Împărțiți piersicile și înghețata între 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se presară cu prăjiturile cu pâine scurtă sfărâmate și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista