Pește-Spadă Umplut Mediteranean
Peștele-spadă umplut mediteranean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă $6.7 pe portie. O porție conține 688 calorii, 53G de proteine, și 51G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de feta, friptură de pește-spadă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este super. Încercați Pește-Spadă Umplut Mediteranean, Pește-Spadă Umplut Mediteranean, și Pește-Spadă Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Tăiați o fantă în friptură pentru a crea un buzunar deschis doar pe o parte. Într-o ceașcă, amestecați împreună 1 lingură de ulei de măsline și suc de lămâie; periați pe ambele părți ale peștelui. Pune deoparte.
Într-o tigaie mică, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline și usturoi la foc mediu. Gatiti spanacul in ulei pana se ofileste.
Scoateți din căldură, și chestii în buzunar.
Puneți feta în buzunar peste spanac.
Aranjați peștele pe grătar și gătiți timp de 8 minute. Întoarceți-vă și continuați să gătiți până când sunt fierte.