Rețeta de pește la grătar cu Salsa de portocale-fenicul ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 403 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet de vin, portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pește la grătar cu Salsa de portocale-fenicul, Tacos de pește cu salsa portocalie, și Pește Alb Cu Salsa Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți 2 linguri de ulei, oțet, coriandru, 2 lingurițe de sos de soia, ghimbir și zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Oțet
Ghimbir
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Tăiați coaja și miezul alb din portocale; aruncați. Ținând portocale peste castron pentru a prinde sucuri, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați fenicul și ceapa; aruncați ușor. Se condimentează cu sare și piper. (Salsa se poate face cu 3 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fenicul
Ceapă
Dientes De Ajo
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
5
Se amestecă 3 linguri de ulei, 1 lingură de sos de soia și usturoi în vasul de plăcintă din sticlă. Întoarceți peștele în amestec de ulei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Usturoi
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
6
Presărați peștele cu sare și piper. Grătiți până când este doar opac în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.