Pește alb cu fasole picantă și chorizo

Pește alb cu fasole picantă și chorizo
Peștele alb cu fasole picantă și chorizo este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 268 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, fasole cannellini în apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 191 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, Pui Spaniol Cu Chorizo Și Fasole Albă, și Cod la cuptor cu Chorizo și fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi înmuiați ceapa timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați rozmarinul, chorizo și usturoiul, apoi prăjiți încă 2 minute până când chorizo începe să fie crocant. Sfat în passata, fasole, varză și zahăr, sezon, apoi se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
PasataPasata
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Adăugați peștele în tigaie, lăsând vârfurile fileurilor să privească din sos, apoi acoperiți cu un capac și lăsați să gătească 3-5 minute sau până când carnea se descuamă ușor. Delicios servit cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele alb poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista