Patrate de gustare mestecate

Patrate de gustare mestecate
Reteta Chewy Snack Squares poate fi facuta in aproximativ 35 de minute . Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 30 și costă 25 de cenți per porție . Acest aperitiv are 163 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de cereale de orez, alune, smântână jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 13% . Acest scor este destul de prost. Pătratele mestecate de fulgi de ovăz , pătratele de migdale mestecate (blonde) și pătratele de cireșe de ciocolată mestecate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați cerealele, alunele și nuca de cocos; pus deoparte. Într-o cratiță, combinați siropul de porumb, zahărul, untul și smântâna; gătiți și amestecați la foc mediu până când amestecul ajunge la stadiul de minge moale (240°), aproximativ 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Condimente Suplimentare Pentru Fructe De Mare, OpționalCondimente Suplimentare Pentru Fructe De Mare, Opțional
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Colorant Alimentar în Gel Verde, Albastru, Roșu, Galben și NegruColorant Alimentar în Gel Verde, Albastru, Roșu, Galben și Negru
Drajeuri De Bomboane De PerleDrajeuri De Bomboane De Perle
Echipamente pe care le vei folosi
Stonemill Essentials Scortisoara MacinataStonemill Essentials Scortisoara Macinata
3 Căpșuni Proaspete3 Căpșuni Proaspete
2
Se toarnă peste amestecul de cereale și se amestecă pentru a se acoperi uniform. Pat într-un 15-in uns. x 10 inchi. x 1 inch. tigaie. Se răcește înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați CubulețeArdei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca La Marca. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista