Pasticiotti
Pasticiotti ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 20. 58 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, praful de copt, sarea și 1 cană de zahăr.
Tăiați margarina prin ciupirea între degete sau folosind un blender de patiserie, până când amestecul are bulgări nu mai mari decât mazărea mică. Faceți o fântână în centru și turnați ouăle, 1/2 cană de lapte și 2 lingurițe de vanilie. Se amestecă până când amestecul se reunește, apoi se frământă aproximativ 5 Rotații pe o suprafață ușor înmuiată.
Intindeti aluatul la aproximativ 1/4 inch grosime. Ungeți două cutii de brioșă de 12 căni sau tigăi de tartă.
Tăiați 20 de cercuri folosind un tăietor de prăjituri de 3 inci sau un pahar de băut. Aliniați cupele de brioșă cu aluatul. Puneți deoparte aluatul rămas pentru a tăia blaturile pentru cupe.
În partea de sus a unui cazan dublu sau într-un castron metalic așezat deasupra unei cratițe cu apă fierbinte, amestecați amidonul de porumb și 3/4 cană de zahăr. Se amestecă treptat în 3 gălbenușuri de ou și 1lapte pătrat.
Se încălzește, amestecând constant, până se îngroașă și se fierbe.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și 1 linguriță de vanilie până se topește untul.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Umpleți cojile de patiserie pe jumătate cu crema de vanilie.
Se întinde aluatul rămas și se taie în cercuri pentru capace.
Așezați deasupra cojilor de patiserie și sigilați marginile apăsând cu dinții unei furculițe.
Bateți gălbenușul de ou rămas cu o furculiță și periați vârfurile cupelor de patiserie.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.
Lăsați să se răcească în cutii înainte de a slăbi cu atenție marginile pentru a le îndepărta. Praf cu zahăr de cofetărie înainte de servire.