Paste Pesto Skillet cu creveți și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele Pesto cu creveți și nuci de pin. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.23 pe portie. O porție conține 477 calorii, 39G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 260 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, pesto, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Paste cu pesto de rucola, roșii uscate la soare și Rețetă de nuci de pin, Paste Pesto cu fasole verde, roșii uscate la soare și nuci de pin prăjite, și Salată de paste de pui Pesto la grătar cu roșii uscate la soare, rucola și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați nuci de pin într-o tigaie de 12 inci și încălziți la foc mare, aruncând și amestecând frecvent până când sunt ușor prăjite.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Încălziți apa într-o tigaie de 12 inci la foc mare până la fierbere și sărați-o puternic până când are gust de mare.
Adăugați linguina și gătiți, amestecând ocazional, până la al dente, aproximativ 8 minute.
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă pentru paste și transferați într-un castron. Se aruncă cu 1/2 lingură de ulei de măsline și se lasă deoparte.
Ștergeți tigaia și încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 2 până la 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Împingeți roșiile în lateral și adăugați creveții, condimentându-i pe cei cu sare și piper pe ambele părți. Gătiti până la roz și opac, aproximativ 4 minute în total, răsturnând o dată la jumătatea gătitului.
Adăugați pastele înapoi în tigaie, amestecați pesto și nuci de pin până se combină.
Adăugați apă paste rezervate după cum este necesar, adăugând un pic la un moment dat până când reacjes consistența dorită. Se condimentează cu sare și piper, se transferă în boluri calde de servire, se acoperă cu busuioc și se servește.