Nevoie de o curs principal fără lactate? Pastan e Fagioli a la Chez Ivano ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 368 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, conserve de roșii, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Paste Noaptea Târziu Chez Frank, Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), și Pastan e Fagioli (Pastan și fasole) de Sarah Olsen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți carnea de vită până nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
În același vas, încălziți uleiul de măsline. Gatiti ceapa, telina, usturoiul si piperul negru pana cand legumele sunt fragede, 10 minute. Se amestecă bulionul de vită, roșiile zdrobite și pasta de roșii. Condimentează cu cimbru, busuioc, oregano și pătrunjel. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră. (În acest moment, puteți pune oala pe un arzător din spate pentru a vă încălzi și a continua cu următorii pași cu aproximativ 1 oră înainte de servire, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Zdrobite
Piper Negru
Pasta De Tomate
Bulion De Vită
Legume
Ulei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
țelină
Usturoi
Busuioc
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se amestecă carnea de vită și se fierbe 15 minute. Se amestecă pastele și se gătește până la al dente, 8 până la 10 minute. Se amestecă fasolea și se încălzește, 10 până la 15 minute.