Paste de pui picante și cremoase

Pastele picante și cremoase de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 412 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, jumătăți de piept de pui, sare condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Paste cremoase slabe cu pui picant, Broccoli și busuioc, Paste cremoase cu fructe de mare picante Bubba, și Paste cremoase din sud-vest cu sos picant de iaurt grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați oțetul de cidru, 1/4 cană ulei vegetal, sare condimentată, fulgi de ardei roșu, glutamat monosodic, piper negru și sare într-o pungă de plastic resigilabilă.
Puneți bucățile de pui în marinată, sigilați punga și marinați la frigider timp de 1 oră.
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada uzată. Gatiti puiul in ulei fierbinte pana se rumeneste si nu mai este roz in interior, aproximativ 10 minute. Se amestecă frecvent.
Transferați puiul într-un bol cu o lingură pliată, lăsând sucurile acumulate în tigaie.
Bateti frisca in sucuri de tigaie si gatiti pana cand crema a inceput sa se ingroase, aproximativ 5 minute. Amestecați puiul înapoi în tigaie și reduceți focul la minim. Fierbeți puiul în sos de smântână până când sosul este gros, 15 până la 20 de minute.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Scurgere. Amestecați ușor tăiței fierți în tigaie cu sos de pui și smântână.