Paste cu Sos Amatriciana Serena

Paste cu Sos Amatriciana Serena
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Paste cu Sos Amatriciana Serena. Această rețetă face 2 porții cu 1361 de calorii , 50 g de proteine și 54 g de grăsime fiecare. Pentru 6,92 USD per porție , această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ceapă, sare cușer, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Amatriciana , sosul Zhoug (alias sos Schug) – un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu și Pastan e Fagioli (pastan și fasole) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați spaghetele, apoi sare. Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, pana al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Cana Panceta, Tocata1 Cana Panceta, Tocata
2 Linguri De Brânză Parmigiano, împărțite2 Linguri De Brânză Parmigiano, împărțite
Brânză Parmigiano, împărțităBrânză Parmigiano, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți, dar nu aruncați apa pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 2 căni de sos Amatriciana la foc mediu-mic până se încinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte.Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte.
4
Adăugați pastele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Brânză Pecorino, împărțite2 Linguri De Brânză Pecorino, împărțite
5
Adăugați 1 lingură de apă pentru paste în tigaie și amestecați pastele pentru a le acoperi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino, împărțităBrânză Pecorino, împărțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se ia de pe foc si se adauga cate 1 lingura fiecare dintre branzeturi.
7
Împărțiți pastele în 2 farfurii și acoperiți cu brânză rămasă și ierburile proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1
Într-o tigaie la foc mediu-înalt, căliți pancetta până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți pancetta și adăugați ceapa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se caleste ceapa pana devine translucida, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați morcovul, țelina, usturoiul, piureul de roșii și pancetta fiartă în tigaie. Se amestecă și se fierbe până scade la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați scorțișoara, chimenul și cardamomul și amestecați. Se fierbe amestecul încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate61
Revista