Paste cu păr de înger cu piper negru cu somon afumat
Pastele de păr de înger cu piper negru cu somon afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $2.52 pe portie. O porție conține 479 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de frișcă grea, boabe de piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Încercați Ardei roșu prăjit și piper Chipotle în paste cu păr de înger Adobo, Paste cu păr de înger cu Pesto de ardei roșu și busuioc, și Paste de păr de înger cu midii și sos de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, reduceți 4 căni de smântână grea la foc mic până când ajunge la jumătate din volumul inițial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o oală mai mică, combinați suc de scoici, vin, usturoi, boabe de piper, sare, 2 linguri de mărar și oțet. Reduceți la fierbere la jumătate din volumul inițial. Se strecoară și se aruncă usturoiul și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Suc De Scoici
Oțet
Usturoi
Mărar
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați reducerea vinului la crema redusă. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Reducere
Cremă
Vin
4
Cu un mixer electric, bateți 1 cană cremă până la vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Adăugați smântână și bateți până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
6
În apă clocotită, ușor sărată, gătiți pastele până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
7
Scurgeți și răciți curgând apă rece prin ea pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți sosul de smântână/vin pentru a fierbe, apoi amestecați parmezanul până se omogenizează bine. Sosul va continua să se reducă rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Cremă
Sos
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
9
Adăugați paste fierte în sos și aruncați pentru a acoperi uniform. Împărțiți între 4 feluri de mâncare, topping fiecare cu 2 uncii de somon afumat, un amestec de smântână bătută și o crenguță de mărar.