Paste cu două roșii cu busuioc și creveți picante

Paste cu două roșii cu busuioc și creveți picante
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Pastele cu două roșii cu busuioc și creveți picante ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $5.18 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 634 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, zahăr, spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste Cu Roșii Și Busuioc De Creveți, Paste cremoase de roșii-busuioc cu creveți, și Paste cremoase de roșii-busuioc cu creveți.

Instrucțiuni

1
Condimentați creveții cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Tigaia este suficient de fierbinte când uleiul are o ușoară strălucire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalotele și jumătate din usturoi și gătiți rapid amestecând des, până se înmoaie și abia începe să se rumenească. Aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați creveții, sosul de chili și zahărul în tigaie și gătiți amestecând constant până când creveții tocmai au devenit roz și opaci, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați într - un castron; set aside.To aceeași tigaie, adăugați uleiul rămas și usturoiul rămas; gatiti la foc mediu pana cand este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați roșiile conservate și sucul lor, împreună cu 2 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, amestecând ocazional, până când roșiile s-au înmuiat și sunt cochete, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Scoateți sosul de pe foc; se amestecă roșiile cherry și busuiocul tocat.Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente, conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scurgeți; întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați sos de roșii și busuioc, creveți; condimentează cu sare și piper și aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii și BusuiocSos De Roșii și Busuioc
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Se transferă într-un castron sau platou de servire, se ornează cu frunze întregi de busuioc și un strop bun de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista