Paste Cu Ciuperci Sălbatice

Paste Cu Ciuperci Sălbatice
Pastanul cu ciuperci sălbatice este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 288 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ciuperci cremini, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Paste Cu Ciuperci Sălbatice, Sos De Paste Cu Ciuperci Sălbatice, și Paste De Ciuperci Sălbatice Beți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile uscate în apă fierbinte clocotită într-un bol până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți într-o sită căptușită cu un prosop de hârtie așezată peste un castron și rezervați lichidul de înmuiere, apoi clătiți ciupercile înmuiate. Se usucă și se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati ciupercile proaspete cu usturoi, sare și piper, amestecând ocazional, până când ciupercile lichide se degajă se evaporă și ciupercile se rumenesc, 5 până la 7 minute. Se amestecă ciupercile înmuiate tocate și lichidul rezervat pentru înmuierea ciupercilor și se fierbe 1 minut, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Gatiti pastele intr - o oala de 6 pana la 8 litri de apa sarata clocotita pana la al dente, aproximativ 5 minute. Scoateți și rezervați 1/4 cană de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți pastele într-o strecurătoare, apoi adăugați-le în ciuperci în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
TigaieTigaie
6
Adăugați restul de 2 linguri de unt și gătiți la foc moderat, aruncând și adăugând niște lichid de gătit pentru paste, dacă este necesar, pentru a acoperi ușor, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PastePaste
7
Adăugați arpagic, pătrunjel, coajă de lămâie și suc, apoi aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
SucSuc
8
Se servește imediat cu brânză și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
1
Găina proaspătă de pădure, fagul (numit și shimeji) sau orice alte ciuperci sălbatice pot fi înlocuite cu ciupercile sălbatice proaspete amestecate.Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2
Gurmand
3
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista