Nevoie de un cursul principal pescatarian? Pasta con le Sarde ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 975 calorii, 40g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sardine, bulb de fenicul, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Încercați Paste Con Le Sarde, Paste Con Sarde, și Paste cu Sarde de la Zakary Pelaccio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 cană de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați firimiturile de pâine și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3
Scoateți firimiturile din tigaie și aruncați cu parmezanul. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1/4 cană de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați feniculul și gătiți, amestecând ocazional, până la auriu, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, cu 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile și se aduce la foc mic. Reduceți căldura și fierbeți până la grosime, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
7
Adăugați sardinele, pătrunjelul, sarea și piperul. Rupeți sardinele cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Scoateți din căldură.
9
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți spaghetele până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Scurgere. Aruncați spaghetele cu sosul și jumătate din firimiturile de pâine. Sus cu firimiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Variație: dacă sunteți suficient de norocoși să găsiți sardine proaspete, înlocuiți o jumătate de kilogram din ele, filetate, pentru sardinele conservate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Sardine
Sardine Proaspete
12
Adăugați-le în tigaie împreună cu usturoiul și sotati timp de două-trei minute înainte de a adăuga roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Recomandarea vinului: Mastroberardino este maestrul vinificator recunoscut din sudul Italiei. Lacrimarosa lui, un unic pământesc, tartă, și Ros delicat aromat, pare să fi fost făcute cu un fel de mâncare, cum ar fi acest lucru în minte.