Rețeta paste coapte grecești ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 952 calorii. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de miel măcinat, gălbenușuri de ou, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Paste Grecești, Paste Grecești, și Paste grecești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați mielul, ceapa, oregano, scorțișoara, cuișoarele și un vârf generos de sare și piper. Gatiti la foc mare, amestecand frecvent, pana cand mielul nu mai este roz si orice lichid s-a evaporat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
4
Adăugați sosul marinara și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mare, amestecând ocazional, până când sosul s-a redus ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Gatiti pastele pana abia al dente; se scurge și se întoarce în oală. Între timp, într-un blender, amestecați 2 căni de ricotta cu gălbenușurile, nucșoara și 1/2 cană de Parmigiano-Reggiano până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. Pulsează în ricotta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Parmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați cârpa de miel în paste și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazare Decojita, Optional
7
Transferați pastele într-un vas de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Se toarnă amestecul de ricotta deasupra și se presară cu restul de 1/4 cană de Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
9
Coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, până când se încălzește. Porniți broilerul și fierbeți până când partea superioară este maro aurie.