Paste Campanelle cu unt de pătrunjel
Pastele Campanelle cu unt de pătrunjel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 421 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pastele fusilli, untul, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Paste Campanelle, Paste Campanelle cu Tunan și roșii, și Paste Campanelle Cu Sos De Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt pătrunjelul, coaja de lămâie și usturoiul în procesor.
Adăugați untul și procesați până se omogenizează bine. Condimentează untul de pătrunjel după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat.
Transferați pastele într-un castron mare de servire.
Adăugați jumătate de unt de pătrunjel (aproximativ 1/3 cană) în paste (restul de rezervă pentru Broccoli Rabe cu unt de pătrunjel); aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.