Paste alla Igor

Paste alla Igor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastan allan Igor. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 440 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână paste cu coajă de mare, unt, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Barul de Pizza al lui Igor, Cina în seara asta: Pastan alla Burina (Paste cu sos Rustic), și Sos de roșii crude pentru paste, pastanul Italian alla crudaiola.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de unt într-o tigaie la foc mediu; gătiți puiul în untul topit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Se lasă deoparte să se răcească; tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele de scoici in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și readuceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Puneți o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați sparanghel și mazăre, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Scoateți legumele de pe foc și păstrați-le acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
7
Încălziți 1 linguriță de unt într-o cratiță la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa in untul topit pana devine translucida, aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna în ceapă; adăugați legume și pui. Se fierbe până când crema se reduce ușor, 2 până la 3 minute. Îndoiți parmezanul în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se ia de pe foc si se acopera cratita pana se topeste branza, aproximativ 2 minute. Aruncați pastele în sosul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista