Paste alla Igor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastan allan Igor. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 440 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână paste cu coajă de mare, unt, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Barul de Pizza al lui Igor, Cina în seara asta: Pastan alla Burina (Paste cu sos Rustic), și Sos de roșii crude pentru paste, pastanul Italian alla crudaiola.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de unt într-o tigaie la foc mediu; gătiți puiul în untul topit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Se lasă deoparte să se răcească; tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele de scoici in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 10-12 minute.
Scurgeți și readuceți pastele în oală.
Puneți o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați sparanghel și mazăre, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Scoateți legumele de pe foc și păstrați-le acoperite.
Încălziți 1 linguriță de unt într-o cratiță la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa in untul topit pana devine translucida, aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna în ceapă; adăugați legume și pui. Se fierbe până când crema se reduce ușor, 2 până la 3 minute. Îndoiți parmezanul în amestec.
Se ia de pe foc si se acopera cratita pana se topeste branza, aproximativ 2 minute. Aruncați pastele în sosul de smântână.