Paste și sos de carne Rita

Paste și sos de carne Rita
Rita ' s Pastan și sos de carne este un lactate gratuit felul principal. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 711 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de paste farfalle, morcovi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Pastan și sos de carne, Sos de carne pentru Paste, și Paste Penne cu sos de carne.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, combinați carnea de vită măcinată, ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand carnea se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă morcovii, ardeiul gras, roșiile tăiate cubulețe și roșiile înăbușite cu suc. Condimentează cu pudră de ceapă, pătrunjel, piper cayenne, sare și piper. Acoperiți și fierbeți 15 minute. Se amestecă sosul de roșii și zahărul. Simmer încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
UmărUmăr
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la al dente; se scurge. Aruncați pastele cu sos de carne până când sunt acoperite uniform și serviți cu Gorgonzola mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista