Passion-Fruit Gel Corroide cu cremă de busuioc
Passion-Fruit gel cu crema de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 529 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, gelatină, smântână grea bine răcită și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mousse de busuioc de Mango cu fructul pasiunii, Înghețată Cu Fructe De Pasiune, și Plăcintă Cu Înghețată Cu Fructe De Pasiune Cu Crustă De Ghimbir.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste apă într-o cratiță mică și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se dizolva gelatina, 1 pana la 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în 1 lingură nectar de fructe de pasiune la un moment dat până când amestecul de gelatină este rece, apoi se amestecă nectarul rămas.
Transferați într-un castron metalic și puneți vasul într-un castron mai mare pe jumătate umplut cu gheață și apă rece.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când gelul este consistența albusului de ou crud, 15 până la 25 de minute.
Puneți cutia de ouă într-o tigaie superficială și aranjați paharele în cutie, apoi înclinați paharele la un unghi de 45 de grade. Împărțiți gelul corrode între ochelari. Transferați cu grijă tigaia cu pahare la frigider și răciți până când gelul este setat, cel puțin 1 oră.
Se pulsează busuiocul, zahărul și un vârf de sare într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt, apoi se transferă într-un castron și se adaugă smântână, amestecând doar până se dizolvă zahărul.
Presărați gelatina peste apă într-o cratiță mică și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se dizolva gelatina, 1 pana la 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în 1 lingură de cremă de busuioc la un moment dat până când amestecul de gelatină este rece, apoi se amestecă în crema rămasă.
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas metalic, apăsând puternic pe solide și apoi aruncându-le.
Puneți vasul într-un castron mai mare pe jumătate umplut cu gheață și apă rece și lăsați să stea, amestecând ocazional, până când crema este consistența albușului de ou crud, 15 până la 25 de minute.
Ținând 1 pahar de gel de gel la un unghi de 45 de grade, umpleți încet paharul cu cremă de busuioc, îndreptând treptat sticla ca umplută. Umpleți paharele rămase în același mod. Se răcește, acoperit, până se fixează, cel puțin 1 oră.
Gelul cu cremă poate fi răcit până la 2 zile.