Parmezan Taters
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete la cutia de rețete, parmezan Taters ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 473 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, usturoi, tater tots și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheddar Taters, Nacho Taters, și Nacho Taters.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați Tater tots și uleiul de măsline într-un castron. Aruncați pentru a acoperi, întindeți pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc și crocante, aproximativ 30 de minute.
Scoateți Tater tots din cuptor, condimentați cu sare și piper și transferați într-un bol de amestecare. La tatere, adăugați usturoiul, pătrunjelul și brânza. Aruncați pentru a combina și servi imediat.